Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova : Croatian Association of Conductors and Association (Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova, 2012)
Mrežne stranice udruge osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja zborske glazbe u RH.