Hrvatsko društvo za autorsko pravo (Hrvatsko društvo za autorsko pravo, 2009)
Web-stranice Udruge čiji je cilj proučavanje i unapređivanje autorskog prava, prava srodnih autorskom, te znanosti i prakse u tom pravnom području.