Hrvatsko društvo za autorsko pravo - Hrvatsko društvo za autorsko pravo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo za autorsko pravo, 2009)
Web-stranice Udruge čiji je cilj proučavanje i unapređivanje autorskog prava, prava srodnih autorskom, te znanosti i prakse u tom pravnom području.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.4.2012. ; zadnji opis prema verziji dana: 5.4.2019.).
Keywords: Hrvatsko društvo za autorsko pravo (Zagreb); Autorsko pravo -- Hrvatska