Modebilder zur Theaterzeitung - Geiger, Andreas (Adolf Bäuerle, 1838)
Dvije žene u interijeru. Žena u bijeloj haljini s crnim šeširom u desnoj ruci drži buket cvijeća. Drugi ženski lik sjedi okrenut leđima. Na lijevoj strani prikaza stol s vazom s cvijećem.