Hr. Dr. Carl - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1838)
Muški lik u interijeru. U kaputu do koljena, s dugim svinutim štapom u desnoj ruci. U pozadini vrata s čije su obje strane dva jednaka ogledala, dva jednaka stola ispod njih te dvije jednake vaze s cvijećem.