Die Maske - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1840)
Skupina likova u interijeru. U pozadini ormar s posuđem i ukrasna bijela zavjesa. S jedne strane bijela vrata, a s druge pano s natpisom: GROSSER MASKIRTER // BALL // ...