Phillippe der berühmte Zauberer - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1840)
U središtu prikaza ljudski lik sa šiljatim šeširom, stoji na niskom stolu i u desnoj ruci drži plavu tkaninu. U pozadini pregršt svijećnjaka.