Kauft's Schöne Leinwand - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1837)
Prikaz u interijeru. U neurednoj sobi, na sredini, muški lik pri oblačenju. Na desnoj strani pas te muški lik koji proviruje kroz prozor.