Sie sind sehr gütig - Geiger, Andreas (Adolf Bäuerle, 1838)
Prikaz u interijeru. U prvom planu dva muška lika sjede za stolom i gestikuliraju rukama prema muškom liku koji stoji s njihove lijeve strane. U pozadini velika skupina likova odjevenih u kostime i maske.