Wie sich die alten und die jungen Herren - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1838)
Prikaz u interijeru. Veliki broj likova u kavani. U sredini biljarski stol. Neki likovi nose cilindre neki puše dugačke lule. U prvom planu desno, dva psa.