Ihre Liebe schüzt mich vor den Schlägen des Schiksals - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1838)
Interijer. Na vrhu stepeništa prikaz ženskog i muškog lika. Tri muška lika s njihove desne i jedan s njihove lijeve strane.