Scenen in einer Schneider - Werkstätte - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1842)
Skupina likova u interijeru. Na desnoj strani prikaza ženski lik u raskošnoj haljini, s bijelim šeširom. Krajnje lijevo muški lik sa zataknutim pisaćim perom iza uha. Dolje lijevo pas.