Auf Ein Mal, oder auf Zwei Mal? - Geiger, Andreas (Adolf Bäuerle, 1838)
Prikaz u eksterijeru. U prvom planu muški lik sjedi na tlu pored pletene košare. U sredini prikaza kočija s dva konja, te kočijaš pored kojeg sjedi pas. U pozadini drveće i grad u daljini.