Es ist zum verzweifeln - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1820)
Ulični prikaz. Ispred zida oblijepljenog raznim oglasima, mnoštvo likova. U prvom planu muškarac okrenut frontalno s izvrnutim, praznim džepom u desnoj ruci.