Das ist eine schöne Geschichte - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1839)
Ulična scena. U prvom planu lijevo, čovjek u bijelom odijelu i smeđoj jakni, poprskan uličnim blatom. U pozadini desno, niz likova i kočija.