Das ist eine schöne Geschichte - Geiger, Andreas; Schoeller, Johann Christian; Bäuerle, Adolf (Beč : [Adolf Bäuerle, 1839)
Ulična scena. U prvom planu lijevo, čovjek u bijelom odijelu i smeđoj jakni, poprskan uličnim blatom. U pozadini desno, niz likova i kočija.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza : And. Geiger sc. ; l.d. ispod prikaza otisnuto : Schoeller del. ; ispod prikaza otisnuto : Das ist eine schöne Geschichte! Ich bin eingeladen. ; iznad prikaza otisnuto : Wiener Scene. No 32. ; uz d.d. rub grafike otisnuto : Wien, im Bureau der Theaterzeitung, Rauhensteingasse No. 926.
Iz Wiener Theaterzeitung (Beč, 1806-1860., urednik i izdavač Adolf Bäuerle); objavljeno 23.11.1839., br. 235., str. 1152. (grafika navedena kao ''Scenen aus Wien No. 31.''); NSK 98.769
Literatura: Thieme/Becker, sv. 13., str. 341. ; Literatura: Thieme/Becker, sv. 30., str. 216.
Keywords: Bakrorezi; Bakropisi