Produktion der Künstlergesellschaft Averino - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1838)
Scena u interijeru. Dva lika u prvom planu, jedan drži pladanj s bocama i čašama, dok je drugom šešir prevučen preko očiju. Još nekoliko likova u pozadini.