Neujahrs Scene - Geiger, Andreas ([Adolf Bäuerle, 1840)
U prvom planu dva muška lika. Jedan stoji na stepeništu ispred ulaznih vrata s otkinutim užetom kućnog zvona u ruci, dok drugi stoji na kućnom pragu. U pozadini arhitektura i ženski lik na prozoru susjedne kuće.