Primorke : nove pripovijesti - Car, Marko, književnik (S. Artale, 1911)
Na Jadranu ; Kraljevi u izgnanstvu ; Vojna i mir... u braku ; In hora mortis ; Glumci u Kaštelribniku ; Uz veliku misu ; Tanfarina Odiseja ; Gdje kosovci sude ; Stojanka.