Povelja Njegove svetosti pape Leona XIII, o zadrugi Svete obitelji - Leo XIII, papa ([s. n.], 1892)
Nabožna zadruga obitelji sa sjedištem u Rimu pod pokroviteljstvom Svetoga Oca posvećena je svetoj nazaretskoj obitelji.