Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi (ACPC, 2010)
Mrežne stranice projekta čiji je cilj edukacija proizvođača i pomoć kod usvajanja novih pravila u proizvodnji okviru priprema za članstvo u EU.