ARKOD : vaša zemlja, kao na dlanu (Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 2009)
Web-stranice nacionalnog sustava identifikacije zemljišnih parcela, odnosno evidencija uporabe poljoprivrednog zemljišta u Republici Hrvatskoj.