Das deutsche Lustspiel - Bogner, Anton; Schoeller, Johann Christian; Bäuerle, Adolf ([Beč : Adolf Bäuerle, 1838)
Scena u eksterijeru. U prvom planu lijevo, skupina muških likova s uzdignutim rukama. Iza njih mostovi preko rijeke i grad u daljini.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza : Bogner. sc. ; l.d. ispod prikaza otisnuto : Schoeller. del. ; ispod prikaza otisnuto : Das deutsche Lustspiel. ; gore unutar prikaza otisnuto : Costume = Bilder zur Theaterzeitung. No. 64.
Iz Wiener Theaterzeitung (Beč, 1806-1860., urednik i izdavač Adolf Bäuerle); objavljeno 1838.; NSK 98.769
Literatura: Thieme/Becker, sv. 4., str. 219. ; Thieme/Becker, sv. 30., str. 216.
Nabavljeno 1921.
Keywords: Bakrorezi