Knjižničarstvo : glasnik Društva knjižničara Slavonije i Baranje (Društvo knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema, 2012)
Web stranice časopisa u kojem se objavljuju originalni stručni i znanstveni radovi s područja informacijskih znanosti.