Knjižničarstvo glasnik Društva knjižničara Slavonije i Baranje - Društvo knjižničara Slavonije i Baranje (Osijek) (Osijek : Društvo knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema, 2012)
Web stranice časopisa u kojem se objavljuju originalni stručni i znanstveni radovi s područja informacijskih znanosti.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na : http://www.knjiznicarstvo.com.hr.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1(1997) glavna urednica: Merien Hadrović ; od god.25(2021) glavni urednik: Srđan Lukačević.
Opis prema god.22,br.1/2(2018) ; zadnji opis prema god.25,br.1/2(2021) dana: 26.11.2021.
Keywords: Knjižničarstvo -- Serijske publikacije