[Dalmacija 1708. - 1918.]. [Druga austrijska uprava u Dalmaciji 1848.] : [Objave, oglasi, proglasi, carske isprave i drugi službeni dokumenti] - Battara, Francesco Napoleone; Battara, Pietro; Martecchini, Petar Frano; Ferdinand I, austrijski car; Getaldić, Vlaho; Menis, Wilhelm; Nachich, Francesco Florido; Paulović, Antun; Pucić, Niko; Rossi Sabatini, Giuseppe; Strmić, Antun; Strassoldo-Graffenberg, Michael; et al. ([Tipografia Battara] : [Tip. Demarchi-Rougier], [Tip. Martecchini], 1848)
Objave, oglasi, proglasi, carske isprave i drugi službeni dokumenti za vrijeme austrijske uprave Dalmacijom u godini 1848.