[Dalmacija 1708. - 1918.]. [Druga austrijska uprava u Dalmaciji 1849.] : [Objave, oglasi, proglasi, crske isprave i drugi službeni dokumenti] - Franz Joseph I, austrijski car; Getaldić, Vlaho; Bach, Alexander; Kulmer, Franjo; Strassoldo-Graffenberg, Michael ([s. n.], 1849)
Objave, oglasi i okružnice za vrijeme austrijske uprave Dalmacijom u godini 1849.