Acta chirurgica Croatica (Hrvatsko kirurško društvo Hrvatskoga liječničkog zbora, Klinika za kirurgiju KBC Zagreb, 2012)
Web stranice časopisa koji objavljuje bazične ili kliničke radove iz područja opće, torakalne, kardijalne kirurgije, ortopedije, neurokirurgije, otorinolaringologije, anesteziologije.