Zaključak sabora i naše realke - Borčić, Lovro ([s. n.], 1886)
Borčić se suprotstavio zaključku Dalmatinskog sabora o tome da realne gimnazije treba postupno preobraziti u teorijsko-praktične obrtne škole.