Cardiologia Croatica : časopis Hrvatskog kardiološkog društva = journal of the Croatian Cardiac Society (Hrvatsko kardiološko društvo, 2012)
Web-stranice časopisa sa stručnim i znanstvenim člancima iz područja kardiologije.