Pravila Kongregacije "Gospe Sinjske" ustanovljene dne 20. svibnja 1909. u Sinju : ista su potvrdjena od Biskupskoga Ordinarijata dne 3. srpnja 1909. u Splitu : (tiskano za privatnu porabu) (Kongregacija "Gospe Sinjske", 1909)
U brošuri je dana svrha kongregacije, njezina posebna pravila, tko je sve u upravi zadruge, dužnosti pojedinih članova uprave i upravitelja, predsjednika i ostalih članova upraviteljstva, o biranju upravitelja i primanju i isključivanju iz članstva.