La lune cachée - Zingg, Adrian ([Jean Jacques Aliamet, 1763)
Grad na obali. U prvom planu, u sredini, nekoliko ljudskih likova okupljenih oko velike pletene košare. S njihove lijeve strane dva muška lika i pas u drvenom čamcu. S obje strane grad. Mjesečeva svjetlost u daljini.