Udruga poslodavaca u zdravstvu (Udruga poslodavaca u zdravstvu, 2012)
Mrežne stranice udruge koja promiče prava i interese u području uređivanja uvjeta poslovanja s tijelima državne vlasti i sindikatima u djelatnosti zdravstva, kolektivnom pregovaranju i sklapanju kolektivnih ugovora, radnim sporovima te u drugim pitanjima važnim za materijalni i socijalni položaj članova i za razvoj i unapređenje zdravstvene djelatnosti.