Kolektivna izložba slika Petra Bettize : 22.-III. do 4.-IV. godine 1918. : ilustrovani katalog : Salon Ulrich, Zagreb, Ilica 54. ([Salon Ulrich], 1918)
Katalog izložbe Petra Betice održane u Zagrebu 1918. god. U uvodu je njegov životopis, zatim slijedi popis svih izloženih slika i reprodukcije pojedinih slika.