Tehnički glasnik : znanstveno-stručni časopis Sveučilišta Sjever = Technical journal : scientific professional journal of University North (Veleučilište u Varaždinu, 2007)
Web stranice časopisa sa stručnim člancima iz područja elektrotehnike, strojarstva, multimedije, informatike, logistike i građevinarstva.