Tehnički glasnik znanstveno-stručni časopis Sveučilišta Sjever = Technical journal : scientific professional journal of University North - Veleučilište (Varaždin) (Varaždin : Veleučilište u Varaždinu, 2007)
Web stranice časopisa sa stručnim člancima iz područja elektrotehnike, strojarstva, multimedije, informatike, logistike i građevinarstva.
God.1,br.3(2007) podnasl.: časopis Veleučilišta u Varaždinu : časopis s područja elektrotehnike, strojarstva, multimedije, informatike, logistike i građevinarstva ; od god.3,br.1/2(2009): časopis Veleučilišta u Varaždinu; od god.6,br.2(2012): znanstveno-stručni časopis Veleučilišta u Varaždinu = scientific professional journal of Polytechnic of Varaždin; od god.8(2014): znanstveno-stručni časopis Sveučilišta Sjever = scientific professional journal of University North.
Od vol.11,no.3(2017) gubi se podnaslov na hrvatskom jeziku.
Od god.6(2012) urednik: Marin Milković, Živko Kondić; od god.10(2016): Milan Kljajin.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Ne izlazi 2008.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.velv.hr/o-nama/knjiznica/tehnicki-glasnik/.
Keywords: Inženjerstvo -- Serijske publikacije