Istorijski prijegled botaničkih istraživanja Kraljevine Dalmacije od Visianija do danas : drugi prilog k istoriji botaničkih istraživanja Kraljevine Dalmacije - Forenbacher, Aurel ([s. n.], 1914)
Prilog je izrađen u Botaničko-fiziologijskom zavodu Kr. sveučilišta u Zagrebu. Iznijeta su mnoga imena,uz Visianija, zaslužna za istraživanje botanike u Dalmaciji.