Ernestvs comes Mansfeldiae .. (Wolfgang Kilian, 1641)
U pravokutnoj plohi nalazi se oval unutar kojeg je portret starijeg muškarca u blagom desnom četvrt profilu. Kosa je začešljana unatrag, brkovi su šiljati, kao i kratka bradica. U desnoj ruci drži svitak