Ferdinandvs III.D.G. Rom. Imperator .. ([s. n.], 1641)
U pravokutnoj plohi nalazi se oval unutar kojeg je portret muškarca srednjih godina u blagom desnom četvrt profilu, dok mu je lice prikazano frontalno. Odjeća mu ukazuje na vladarske počasti, ogrnut je plaštem, na glavi ima kruna, u desnoj ruci drži žezlo, dok oko vrata nosi odličje zlatnog runa. Kosa mu je duga i valovita, brkovi zavijeni, a brada kratka.