Knjižničar, knjižničarka : časopis Knjižničarskog društva Rijeka (Knjižničarsko društvo Rijeka, 2012)
Web stranice stručnog časopisa u kojem se objavljuju radovi iz područja knjižničarstva i informacijskih znanosti.