Vorstellung eines Commandirenden - Schmid, Albrecht (Albrecht Schmid, 1742)
Prikaz u eksterijeru. U prvom planu dva lika u šarenim vojnim odorama. Jedan sjedi na konju i u desnoj ruci drži sablju, dok drugi hoda i nosi pušku preko ramena. U pozadini još tri vojnika. Svi likovi imaju iste crte lica te duge zašiljene brkove.