Franciscvs III. D. G. Dvx Loth. et Bar - Schmittner, Leopold ([s.n, 1729)
Portret Franje I., cara Svetog Rimskog Carstva. Odjeven u raskošnu baroknu odjeću s dugom perikom. Na lijevoj strani prikaza, u pozadini, kraljevska kruna.