[Portret vladara] - Schmittner, Leopold ([s.n, 1740)
Portret muškarca odjevenog u raskošnu baroknu odjeću s dugom perikom. Portret je u ovalu okruženom draperijom. Iznad ovala orao s kraljevskim (carskim) atributima.