Croatiae auctores Latini : collectio electronica (Facultas philosophica Universitatis studiorum Zagrabiensis, 2009)
Croatiae auctores Latini (CroALa) digitalna je zbirka tekstova hrvatskih latinista te latinskih tekstova autora povezanih s Hrvatskom. Rezultat je Znanstvenog projekta "Digitalizacija hrvatskih latinista".