Wences Princeps Kavnitz Rietberg - Schmutzer, Jakob Matthias ([S.n.], 1786)
Na tamnoj pozadini unutar kružnog okvira od hrastovog lišća i niske bisera, muški portret u desnom profilu, duge, blago kovrčave kose do ramena.