Wir Zech und sammentliche Mitmeister .. - Schmittner, Leopold ([s.n.], 1757)
Unutar dekorativnog okvira, panorama grada kojim dominiraju crkveni zvonici i gradski bedemi. U pozadini brdoviti pejzaž. Ispod prikaza, u ukrasnoj kartuši, (neispunjeni) tekst Majstorske cehovske diplome.