Održivi razvoj turizma u Hrvatskoj (Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, 2012)
Web stranica s objedinjenim informacijama o održivom razvoju turizma u RH, međunarodnim dokumentima i informacijama, radi razmjene znanja i primjera dobre prakse s ciljem razvoja inovativnosti i konkurentnosti hrvatskoga turizma.