Sa putovanja : od Senjske Rieke do Beča, Budim-Pešte i Zagreba : od Splita do Trsta, te preko sve Italije : po Hercegovini i Bosni - Kapić, Juraj ([s. n.], 1900)
Putopis koji obuhvaća mjesta: Beč, Zagreb, Trst, Padovu, Milano, Torino, Genovu, Pisu, Rim, Napulj, Firenzu, opis Mletaka, Jadrana i Bosne i Hercegovine.