Dei Banchi feneratizj e Capitoli degli ebrei di Pirano e dei Monti di pietà in Istria : (versione dal francese) - Ive, Antonio ([s. n.], 1881)
Documenti, isprava od 1484. dana židovskim obiteljima u Pirani i dokumenti o židovima i bankovnim poslovima iz 17. st., 24-38. str.