Udruženje za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba (Udruženje za unapređivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba, 2005)
Mrežne stranice udruge koja se zalaže za preuzimanje iskustava koja pridonose boljem i uspješnijem školovanju slijepih na svim razinama.